Sponsoreret indlæg

Beskyt kroppen under flytning: Sådan gør du

sikkerhed under flytningDet er hårdt fysisk arbejde for kroppen at foretage en flytning. Der er tunge møbler, til tider mange etager og flere timers slid og slæb på spil. Men vi har fundet 4 råd til, hvordan du belaster kroppen mindst muligt under en flytning.

Få hjælp fra venner og familie

Hvis der er én ting, der kan lette arbejdsbyrden fra ens egne skuldre, så er det at fordele byrden blandt flere. Heldigvis betragtes det ikke som udnyttelse, når man spørger om hjælp til flytning. Det er nemlig nærmest en uskreven regel, at venner og familie skal hjælpe én med at flytte.

Strategisk fordeling af ejendomme i flyttekasser

Det er en komplet misforståelse, at man skal opdele sine ejendomme kategorisk under en flytning. Det er langt mere fordelagtigt for kroppen at fordele ejendommene strategisk. Og hvad mener vi så med det? Jo – i stedet for at placere alle bøger i én kasse og alle puder i en anden (altså kategorisk), så bør du opdele bøger og puder i begge kasser. Så ender du med to kasser, der vejer det samme frem for to kasser, hvoraf den ene giver rygsmerter.

Lej en varevogn

Hvis du vælger at leje en varevogn, så slipper du også for at slæbe rundt på, og fastmontere, en tung trailer. En anden fordel ved varevogn frem for en bil med trailer er også, at man ikke behøver besværet med at køre med trailer. Så vores forslag: lej en varevogn !

Løft korrekt – brug benene!

Hvis der er noget, der virkelig kan give arbejdsskader, så er det, når folk bruger deres kroppe uhensigtsmæssigt. Nogle bevægelser er hårdere for kroppen end andre, og det er vigtigt at være opmærksom på, så man kan begynde at løfte korrekt og skåne ryg og nakke.

Hold derfor altid ryggen lige, når du løfter en kasse fra gulvet. Tag under bunden med armene, bøj i benene og hold ryggen rank – så passer du bedst muligt på din krop!