Sponsoreret indlæg

Du bør investere i glasvæv, hvis …

malerfirmaDer kan være flere grunde til, at man vælger at tapetsere med glasvæv i et rum. Men kender du grundende?

Hvad er glasvæv?

Det kan også være, at du gerne vil høre lidt mere om, hvad glasvæv er, inden du hører om fordelene ved at benytte det.

Glasvæv er en form for tapet, som er sammensat af smalle strenge af fiberglas. Materialet betyder også, at enderne er meget skarpe, hvorfor det er vigtigt, man bruger handsker, såfremt man selv ønsker at montere glasvævet. Det er dog ikke et ufarligt arbejde at montere glasvæv, så hvis du føler dig det mindste usikker på egne evner, bør du finde et malerfirma, der tilbyder opsætning af glasvæv.

Brug glasvæv som tapet i et vådrum

En af de mange fordele ved glasvæv er, at det er vandtæt. Det tager altså ikke skade af, at der sidder vand på tapetet længe, hvilket med garanti ville få det klassiske vinyl/papir-tapet til at bøje.

Det er derfor yderst fordelagtigt til vådrum – altså et rum, hvori den daglige arbejdsgang involverer en form for omgang med vand. Det kan fx være i køkkener, hvor det skal være nemt for rengøringspersonalet hurtigt at skylle rummet med en højtryksrenser.

Brug glasvæv til loftet, hvis der er begyndende revner

En anden smart funktion glasvævet tilbyder, er des slidstærkhed. Glasvæv er kompakt og holdbart, hvorfor det kan forebygge loftsrevner. En reparation af loftsrevner kan desuden blive langt dyrere at betale, særligt hvis revnerne får lov at sprede sig, end det er at betale for forebyggelse. Men det behøves du slet ikke at bekymre dig om, hvis du får monteret glasvæv i loftet.

Brug glasvæv, hvis du gerne vil beskytte eller styrke en gipsvæg

Grundet glasvævets stærke holdbarhed og slidstyrke kan det med fordel monteres på tynde gipsvægge for at styrke dem. Det kan både være en fordel, hvis man ønsker ekstra lydisolering, gerne vil ophænge noget på væggen eller blot vil forebygge revner og skrammer, som let kan opstå i en gipsvæg.

Husk at glasvæv kan være et farligt materiale at arbejde med. Så find et godt malerfirma i Aabenraa, Aarhus, København, eller hvor du nu bor, hvis du er nervøs for omsætningen.