Det skal du vide om tyverialarmer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har møbler, smykker eller malerier i dit hjem, som enten har høj økonomisk eller personlig værdi, så kan det være en god idé at passe ekstra godt på dem. Måske har du prøvet at have indbrud før, eller måske er der langt til nærmeste hus. Uanset hvad din situation er, så bør du overveje at få installeret en tyverialarm i dit hjem.

 

Sænk risikoen for indbrud

Når du får indstillet en alarm, så sænker du faktisk risikoen for indbrud. Hvis der kommer en tyveknægt hen til dit hus, vil han/hun måske få øje på mærkaterne af, at der er tyverialarm på i huset. Hvis det ikke sker, vil alarmen gå i gang når tyven går ind i dit hus, og det vil måske få tyven til at skynde sig væk, uden at nå at få nogle af dine værdifulde ting med sig. Udover det, vil det også give dig mere tryghed, når du ved, at dit hjem er sikret på den måde når du ikke er hjemme. Det gør også, at du selv, din søn eller din partner roligt kan tage hjem til et tomt hus, uden at være bekymret for at der har været nogle eller at der måske er nogle uvedkommende gæster i huset.

 

Derfor skal du overveje en alarm

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at få installeret et alarmsystem i dit hjem. Nogle af de mest hyppige grunde kan du se her:

  • Der er langt over til nærmeste hus
  • Du er ofte ude at rejse, så huset står tomt
  • Du har ting med høj værdi fx designermøbler eller arvestykker
  • Der er meget kriminalitet i det område du bor i
  • Du har før oplevet indbrud, og det gør dig utryg i hverdagen
  • Du sover utrygt om natten fordi du er bange for der kommer nogle mens du sover

 

 

Der findes rigtig mange udbydere af forskellige alarmer, som du kan vælge mellem i dag. Når du skal have en alarm, køber du som regel en hel pakke, som består af et alarmpanel og et bestemt antal sensorer, som afgøres af hvor stort dit hjem er. På alarmpanelet kan du tænde og slukke for alarmen, og de forskellige sensorer vil registrere bevægelse i rummene. I mange tilfælde kan du sammensætte en alarm, så den passer præcist til dig og din bolig. Det kan du gøre på https://www.l-e.dk/kompetencer/alarmsystemer-overvaagning/tyverialarm-til-erhverv/ .