Find Marketingbureau -og SEO

marketing og seo bureauSom nyopstartet virksomhedsejer, er du afhængig af omsætning hver måned og den skal helst være støt stigende, så der er en positiv udvikling.

Her vil valget af marketingbureau være uhyre vigtigt, da det er resultaterne de leverer, du skal leve af.

Stigende omsætning kommer ikke af sig selv

En typisk cyklus for en nyopstartet, vil være en fin omsætning første måned, hvor alle venner, bekendte og familien er forbi ligge omsætning – De anbefaler dig til deres vennekredse osv.

Det giver ofte lidt vind i sejlene, men allerede efter første måned vil det typisk begynde at stilne af og nu er du mere afhængig af nye kunder, der ikke kender til din forretning i forvejen.

Dem skal du ud og hente via markedsføring.

Sådan får dit markedsføringsbureau kunderne ind til dig

Alt efter hvad du sælger og hvor dine kunder bevæger sig, vil et erfarent bureau typisk præsenterer dig for en løsning, der spiller på flere heste. Her vil du typisk blive introduceret til SEO, der får din hjemmeside / webshop højt i Google (på lang sigt) og måske Google annoncer, der virker med det samme, men koster meget mere.

Der kan også blive tale om annoncer på Facebook, TikTok, Pinterest og Snapchat m.m.

Find det bedste SEO bureau

For langt de feste virksomheder, vil topplaceringer i Google kunne trække en voldsom omsætning med sig, faktisk nok til at det kan dække op til 50% af selv en stor virksomheds omsætning.

Du kan med andre rod tjene rigtigt gode penge på,a t få din virksomhed til at ligge høje på alle de søgninger dine kunder laver i Google – eller de vigtigste af dem.

Det kan et godt erfarent SEO firma hjælpe dig med.

Husk at tjek deres referencer og deres trustpilot

De fleste SEO bureauer arbejder også med Google Ads og Facebook annoncering.

Men de laver sjældent annoncer til offline medier f.eks. Busser og aviser.

Du skal derfor vægte om, det vil være primært online du skal finde dine kunder eller offline, et  reklamebureau vil typisk bevæge sig mest offline.