Samlelån – Spar kassen med et samlet lån

Har ud gennem livet optaget flere forskellige af de hurtige kviklån med høje renter, kan du måske omlægge alle dine lån til et samlet lån hos en udbyder af såkaldte ”Samlelån”

Hvad er et samlelån

Et samlelån er ret simpelt, du får ét lån frem for de 42 du har oparbejdet gennem din ungdom og du får dem lagt sammen i et helt nyt lån.

Firmaet bag dig samlelån indfrier alle dine lån og giver dig dermed ét stort samlet lån hos dem , så du kun skal koncentrere dig om at få betalt dit afdrag hver måned til dem – og ikke til 40.

Tip: Læs om Lynlån

Overblik og bedre løbetid

Kan du få et samlelån vil du ofte også kunne få en længere løbetid på lånet,så du får et lidt lavere samlet afdrag pr. Måned end du havde før.

Ofte vil du også kunne få en lavere rente og dermed faktisk spare ret mange penge ved at samle dine dyre lån ti et samlet halvdyrt lån.

Når du snakker med lånefirmaet, viol de være interesseret i, at du får en løbetid, der gør det muligt for dig at betale hver eneste måned.

Derfor kan du ofte få en lavere ydelse pr. måned med et samlelån og de kan give dig luft i økonomien.

Kan du få et samlelån?

samlet lånNår du henvender dig, med alle de gamle lån som måske er misligholdte og måske endda sendt til inkasso, ja så vil de ikke se så meget på dine lån og typerne af dem, menere på din økonomi og særligt på dit rådighedsbeløb.

Hvad kan du betale hver måned UDEN at du skal flytte i en papkasse eller sælge dine børn – Hvad har du råd ti mens du opretholder en rimelig levestandard.

Kan lånefirmaet se at du sagtens kan betale et afdrag pr. måned som dækker et samlet lån, ja så vil de naturligvis være interesseret i at tilbyde dig et samlet lån.

Ser de et meget lavt rådighedsbeløb fordi du bruger alle dine penge komplet forkert, så vi de sige nej tak.

Så hvis du allerede ved, at du bruger dine penge komplet idiotisk, så ryd op i det FØR du ansøger om et samlelån. ( Hvis du har set Luksusfælden, ved du hvad du IKKE skal gøre)