Opnå fordele med Pipedrive

pipedrive infoPipedrive er en platform, der hjælper dig med at optimere dit salg. Det er den første platform til customer relationship management (CRM), der er udviklet af sælgere til sælgere. Derfor bygger den på reel erfaring og viden fra salgsprocesser. Den er lavet for at gøre salg lettere, holde styr på kunder og proces og for at sparer dig for kostbar tid.

Bliv mere effektiv

Når du benytter Pipedrive, får du visualiseret din salgsproces i forskellige trin. Det gør det meget lettere for dig at overskue de salg, du er i gang med, og du kan tydeligt se, hvor langt i processen du er kommet. Pipedrive lægger automatisk de salgsprojekter, der skal prioriteres øverst, så du med det samme kan se, hvad der er vigtigst at gå i gang med. På den måde får du gjort mere og er mere effektiv. Folkene bag Pipedrive ved fra egen erfaring, at ligesom med alt andet her i livet, kan man ikke styre sine salgsresultater, men man kan styre sine handlinger. Hvis du får hjælp til at handle optimalt og effektivt, vil din salgssucces øges.

Benyt aktivitetsbaseret salg

Derfor er Pipedrive udviklet med aktivitetsbaseret salg som omdrejningspunkt. Det er en tilgang, hvis virkning er dokumenteret, og som handler om god planlægning, afslutning og ikke mindst at tracke de aktiviteter, der er gået forud for et salg. På den måde kan du se, hvad der virker godt og, hvad der virker mindre godt. Det er en dyrebar læring, der hjælper dig i de næste salgsprocesser. Den aktivitetsbaserede tankegang, som Pipedrive arbejder efter, hjælper dig med at bevare dit fokus på de handlinger, du skal foretage for at nå frem til et vellykket salg, fremfor kun at tænke på at lukke salget. Det er jo dine handlinger, der skal føre dig i mål og ikke dine tanker.

Gør jeres teamarbejde lettere

Hos Pipedrive kaldes en salgsproces for en pipeline. Den kan du naturligvis customize, så den passer lige til din virksomhed eller dine kunder. Der findes mange smarte features, som du kan bruge, når du arbejder med dine pipelines. Arbejder du i et team, hvor I skal have indsigt i de andres arbejde, gør Pipedrive dette meget lettere. I kan alle gå ind og se, hvordan salgsprojekterne skrider frem og se, hvad det er, der skal prioriteres. Dermed kan alle fokusere på at få det vigtigste gjort. Med Pipedrive får I således en platform, der giver alle en fælles forståelse for jeres salgsarbejde, en mulighed for at optimere jeres proces og for at gøre tingene mere effektivt baseret på analyser af jeres arbejde.