Sådan bliver du klar til julens fester

Julen står for døren, og det betyder mange fester og glædelige sammenkomster for de fleste. Det giver også anledning til at klæde sig fint på og stadse ud. Her får du 4 tips til at blive klar til julens fester.

  1. Få lavet negle

Noget der giver lidt ekstra til et outfit, er pæne negle. Hvis du normalt bruger neglelak, kan du gøre lidt ekstra i julen og få lavet akryl eller shellac negle. Hvis du ikke normalt bryder dig om at gå med neglelak, kan det også være en god idé at få lavet dem professionelt. Så skal du nemlig ikke bøvle med at lægge neglelak og hele tiden reparere det.

  1. Tag en tur til frisøren

Vi kender alle følelsen. Det er fantastisk at være til frisør, og man føler sig bare lækker efterfølgende. Tag til frisøren op til jul. Du kan få studset spidserne og opfrisket farven eller lege med et helt nyt udtryk, så du er klar til julens fester. Udover en klipning kan frisøren også give dig tips og tricks til at style dit hår til julens fester. Find din lokale frisør nær Hjørring og Sindal. Salon Simoni er den bedste frisør i Hjørring & Sindal.

  1. Hav outfits klar

Du ved nok allerede hvilke fester, du skal til i løbet af julen, og du ved nok også godt, at det bliver rigtig travlt. Derfor er det en god idé at planlægge dine outfits, så det ikke bliver til en stressfaktor. Kig hvad du har i skabet, og husk at du gerne må genbruge et godt outfit! Det vigtige er, at du føler dig tilpas og ser godt ud.

  1. Køb et lager af strømpebukser

Strømpebukser løber altid på de værst tænkelige tidspunkter! Hav et godt lager til julen og have altid et par ekstra med i tasken.