Carbon peeling industrien vækster

Har din hud ikke samme glød og elasticitet som tidligere og, er der ved at tegne sig uønskede rynker? Eller lider du af uren hud, store porer eller pigmentforandringer? Så kan det være, at den populære behandling Hollywood Carbon Laser Peeling er noget for dig. I artiklen her forklarer vi, hvad behandlingen gør og, hvordan den udføres af professionelle behandlere.

Hvem kan få Carbon Peeling?

Behandlingsmetoden egner sig til alle hudtyper og alle aldre. Den er skånsom og, der er ingen risiko forbundet med behandlingen. Det er dog vigtigt at du vælger en behandler, der er uddannet indenfor behandlingsmetoden. Flere klinikker har endog personale med læge- eller sygeplejerskefaglig baggrund ansat som garant for behandlingens udførelse.

Populær behandling i vækst

Blandt de kendte i Hollywood, der som bekendt skal se friske og ungdommelige ud foran kameraernes blitzlys og scenens projektører, er Carbon Peeling en meget populær behandling. Den er som før skrevet uden risiko og giver modsat botox og filler et helt naturligt udseende. Behandlingen får det bedste frem i din hud og involverer ikke indsprøjtningen af kunstige stoffer i din ansigtshud. Behandlingen er forholdsvis smertefri og varer en time.

Hvad gør behandlingen?

I Carbon Peeling benyttes en laser sammen med en kulstofcreme (carbon), som smøres på huden i et tyndt lag. Kulstofcremen trækker ned i huden og absorberer og fjerner de døde hudceller og den snavs, vi alle har i vores ansigtshud. Ved at reducerer de døde celler med mere, bliver huden ren og langt mere elastisk. Når kulstofpartiklerne aktiveres af laseren, sker der i tillæg en øget produktion af bindevævet i huden – elastin og kollagen stimuleres – hvilket har en foryngende effekt.

Skal der flere behandlinger til?

Hvis du vil have en længerevarende effekt på din hud ved at gå helt i dybden, er der oftest behov for tre til fire behandlinger. For at få det bedste resultat skal behandlingerne ligge med et interval på to til fire uger. For at vedligeholde effekten over tid anbefales det, at du får en behandling med regelmæssige mellemrum. Alternativt kan du også se behandlingen som noget, der kan give dig et ekstra smukt og friskt udseende ved festlige eller betydningsfulde lejligheder. Det kan være ved bryllupsfesten, gallafesten eller den runde fødselsdag.

Behandlingsprocessen

Her er en beskrivelse af, hvordan en behandling typisk vil forløbe:

1. Først vil der være en forundersøgelse, hvor du taler med behandleren om, hvad det er for udfordringer, du synes, du har med din hud og, hvor en hudanalyse foretages. Du skal bestemme, om du ønsker en enkeltstående behandling eller et forløb på flere behandlinger.
2. Dernæst bliver din hud renset grundigt, så alt make-up og snavs er renset væk. Derpå eksfolieres eller peeles huden med en effektfuld enzympeeling. Det gøres for at åbne porerne, så kulstofcremen kan trænge godt og dybt ned i din ansigtshud.
3. Nu smøres kulstofcremen på din ansigtshud, hvor den skal sidde i 10 til 15 minutter for at trænge ned i hudens porer.
4. Når cremen har siddet i 10 til 15 minutter skal den aktiveres ved hjælp af laseren. Processen med laseren, der ”skyder” kulstofcremen væk er den, der fjerner hudens urenheder og snavs og mindsker porerne. I tillæg øges bindevævet og kollagenet i huden.
5. Når al kulstofcremen er væk, får du påført en ansigtsmaske, der køler og beroliger huden.
6. Til sidst får du en nærende creme med solfaktor i ansigtet.

Hvad hjælper Carbon Peeling på?

Store porer i huden reduceres.
Rynker og fine linjer mindskes.
Olieproduktionen i huden nedsættes.
Huden friskes op og ser yngre ud.
Akne reduceres
Produktionen af elastin og kollagen i huden stiger.
Huden får et ensartet udtryk.
Hudorme fjernes.
Huden strammes op.
Strækmærker kan reduceres.