Inspiration til firmagaver

I anledning af jul eller en medarbejders fødselsdag, jubilæum eller anden vigtig livsbegivenhed, kan firmaer tildele dets medarbejdere en gave. Der findes mange bud på, hvad sådan en gave kunne være, og det kan du finde inspiration til her.

Den gode firmagave er en, der skaber glæde hos den medarbejder, der modtager gaven, og det er derfor en fordel, at du sætter dig ind i hvilken type mennesker, dine medarbejdere er, så du kan være sikker på, at du rammer helt rigtigt.

Til fødselsdage, jubilæer og andre specielle begivenheder er en enkel gave perfekt. Den kan bestå af nogle lækkerier såsom chokolade og vin og måske en buket blomster ved siden af – det vil alle nemlig sætte pris på.

Når det kommer til julegaver, kan det være mere besværligt at finde den rette firmagave, da samtlige medarbejdere skal have en gave på samme tid. For at gøre alle dine medarbejdere tilfredse kan du lave en liste over forskellige typer af gaver, som du mener, vil være interessante for dine medarbejdere, og så selv lade dem vælge, hvilken af gaverne de vil have. Find et stort udvalg af vidt forskellige ting, så der er noget for enhver smag. Eksempler på sådanne ting kunne for eksempel være:

Chokolade gaver

Noget spiseligt er altid et sikkert hit. Alle vil sætte pris på en gave med lækker luksus chokolade, som man normalt ikke ville købe til sig selv. Chokoladegaver er næsten et must at have med på listen over valgmuligheder, da selv den person, der ejer alting og ikke ved, hvad han/hun ellers skal have, vil kunne vælge noget og blive glad og tilfreds.

Vingaver

Vin er altid en lækker gave, og er ligesom chokoladen noget, de fleste vil sætte pris på. Find en ekstra lækker vin som man ikke normalt ville kunne få fat på for gøre gaven endnu bedre.

Gavekurve

Gavekurve er populære gaver både i det private og som firmagaver. De fås i mange størrelser og med meget forskelligt indhold, og det er derfor garanteret, at de fleste vil blive tilfredse. Sådan en gavekurv kan for eksempel indeholde chokolade, småkager og andre spiselige lækkerier, vin, øl, kaffe eller te.

Oplevelser- og firmatur

Til den eventyrlystne og til personen, der har alt, er oplevelsesgaver perfekte. Hav et lille udvalg med forskellige oplevelser, så der er noget for enhver smag. Oplevelsesgaver kan for eksempel være noget stille og roligt som ølsmagning, flødebollekursus eller en lækker brunch, eller det kan være noget mere action fyldt som bridgewalking, banecykling eller svæveflyvning. En god idé er at give medarbejderen mulighed for at tage en anden person med på oplevelsen – Læs mere her

Elektronik

Ting som højtalere, tablets og små radioer er et hit, og vil være en fornem firmagave for de fleste. Vælger man, at ens gave skal bestå af en af disse ting, kan man opgradere noget af sin forældede elektronik eller få fat på nogle nye og lækre gadgets.

Luksus tekstilvarer

Tekstilvarer som håndklæder i luksusudgave, er noget, de fleste kan bruge til noget. Alle har brug for det og kan altid bruge flere, og når varerne er i lækker kvalitet, er det langt mere attraktivt at vælge.

Designervarer

Boligindretning er populært blandt mange, og det er en god idé at have designervarer på listen over mulige gaver til medarbejderne, da der helt sikkert altid vil være stor efterspørgsel efter sådanne ting. Nogle af de lækre designervarer, man kan forære sine medarbejdere, kan for eksempel være flotte vaser, lamper, skåle eller små pynteting til hjemmet.

Tilbehør til køkkenet

Tilbehør som knive, gryder, pander, grillbestik, elkedler, kaffekander, tekander, serveringsskåle og fade, er noget, som hører til i ethvert køkken, og som de fleste kan bruge til noget. Måske mangler man noget tilbehør til sit køkken, eller måske vil man blot gribe chancen for at få nogle varer i den bedste kvalitet – lige meget hvad, så er det helt sikkert, at tilbehør til køkkenet vil være populære firmagaver til medarbejderne.