Sådan er du med til at gøre din virksomhed Corona-venlig

Håndsprit og værnemidlerCovid-19 hænger stadig over vores hoveder. Vi er alle sammen ved at være godt trætte af den, fordi den sætter en stopper for utrolig mange ting. Alt det, man måtte før, må man pludselig ikke længere, og for mange mennesker har det næsten været et helt identitetsproblem. Hvad skal man så give dig til? Man har kun måtte være sammen med sin nærmeste familie hjemme hos sig selv. Ikke fedt! Mange af de ting, man har gået og glædet sig til i løbet af året, er samtidig blevet aflyst, hvilket har gjort, at man nærmest har været helt sur på hele verden. Rigtig mange mennesker kan helt sikker genkende disse følelser. Alligevel har det også samtidig skabt en forsigtighed og form for paranoia hos de fleste mennesker. Hvad hvis man selv bliver syg eller en af sine nærmeste gør? Man er især rigtig forsigtig, når man er ude at handle i en eller anden form. Man skal ikke for tæt på andre mennesker.

Støt op omkring god hygiejne

Man er derfor som kunde utrolig kritisk omkring virksomhederne i disse dage. Nærmest inden man overhovedet er gået ind i en butik, hvad enten det er dagligvarebutik, tøjbutik eller andet, så man har lige sikret sig, at butikken er godt indrettet. Men ikke nok med det, og faktisk næsten vigtigere endnu, så tjekker kunderne, om de kan få sprittet deres hænder af. Kan man det, er butikken godkendt, og man kan med god ro i maven træde ind i butikken. Kan man ikke, er det stor grund til, at kunder vælger at gå videre. Derfor vil det være en god idé for din virksomhed at have en håndspritstander ved din indgang, så du viser til dine potentielle kunder, at I som virksomhed støtter op omkring det, der kan gøres for at undgå og samtidig udrydde Corona.

Den nemme og gode løsning

Alligevel ser man også mange virksomheder, der tilbyder håndsprit, men hvor løsningen er et bord midt i indgangen men et par dunke håndsprit, men dette er ikke en særlig Corona-venlig løsning. For det første gør bordet i indgangen, at pladsen bliver mindre, hvilket ikke er særlig Corona-venligt, og for det andet gør de håndholdte håndsprit også, at man er nødsaget til at røre ved dunkene, hvilket altså heller ikke er særlig Corona-venligt. Alt dette kan du undgå ved at have en håndspritstander i stedet for.